Ramen zupa

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

Sīpolloki
1 tējk. miso pasta
1 ēdamk. Sojas mērce KIKKOMAN
1 tējk. Rīsu etiķis KIKKOMAN
1/2 tējk. brūnais cukurs
1 tējk. Sezama eļļa KIKKOMAN
50-70 ml buljons
50 g Olu nūdeles FUDO
1 gab vārīta ola
100 g šitake sēnes
Sezama sēklas
čili pārslas
koriandrs

Ramen zupa

Kopējais
laiks
30 min
Sagatavošanās
laiks
15 min
Gatavošanas
laiks
15 min
Sarežģītības pakāpe
Vidējs
Porcijas
1
Drukāt
Veģetāra
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
Bļodā sajauc lociņus, miso pastu, sojas mērci, rīsu vīnu, brūno cukuru, sezama eļļu – kārtīgi samaisa, lai nav kunkuļu.
2
Paralēli sagatavo buljonu, apmēram glāzi/pusotru – pievieno bļodā.
3
Izvāra olu, nūdeles un apcep šitaki sēnes.
4
Visas sastāvdaļas pievieno bļodā šķidrumam, pasniedzot pārkaisa ar svaigiem zaļumiem, čili pārslām un sezama sēklām.