Ramen zupa
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
Sīpolloki
1 tējk.
miso pasta
1 ēdamk.
Sojas mērce KIKKOMAN
1 tējk.
Rīsu etiķis KIKKOMAN
1/2 tējk.
brūnais cukurs
1 tējk.
Sezama eļļa KIKKOMAN
50-70 ml
buljons
50 g
Olu nūdeles FUDO
1 gab
vārīta ola
100 g
šitake sēnes
Sezama sēklas
čili pārslas
koriandrs
Ramen zupa
Kopējais
laiks
laiks
30 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
15 min
Gatavošanas
laiks
laiks
15 min
Sarežģītības pakāpe
Vidējs
Porcijas
1
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
1
Bļodā sajauc lociņus, miso pastu, sojas mērci, rīsu vīnu, brūno cukuru, sezama eļļu – kārtīgi samaisa, lai nav kunkuļu.
2
Paralēli sagatavo buljonu, apmēram glāzi/pusotru – pievieno bļodā.
3
Izvāra olu, nūdeles un apcep šitaki sēnes.
4
Visas sastāvdaļas pievieno bļodā šķidrumam, pasniedzot pārkaisa ar svaigiem zaļumiem, čili pārslām un sezama sēklām.