Puravu un kartupeļu biezzupa
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
100 g
puravi
200 g
kartupeļi
30 g
seleriju kāti
10 g
ķiploki
300 ml
ūdens
125 ml
auzu kulinārijas krēms
1 tējkarote
sāls
½ tējkarotes
svaigi malti melnie pipari
½ tējkarotes
kaltēts timiāns
30 g
olīveļļa cepšanai
10 g
svaigi lociņi
Puravu un kartupeļu biezzupa
Kopējais
laiks
laiks
25 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
5 min
Gatavošanas
laiks
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
Zupu var pasniegt vegānisko krējumu un maizi.
1
Katlā uzkarsē eļļu un liek cepties selerijas, puravus un ķiplokus, cep 3 minūtes.
2
Pievieno garšvielas un kartupeļus un maisot apcep 1 minūti.
3
Pielej ūdeni, nogriež uguni uz vidēju, un zupu vāra 15 minūtes.
4
Pievieno auzu kulinārijas krēmu, ar rokas blenderi zupu sablendē un vāra vēl 5 minūtes.
5
Pasniedz ar sakapātiem lociņiem.