Puravu un kartupeļu biezzupa

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

100 g puravi
200 g kartupeļi
30 g seleriju kāti
10 g ķiploki
300 ml ūdens
125 ml auzu kulinārijas krēms
1 tējkarote sāls
½ tējkarotes svaigi malti melnie pipari
½ tējkarotes kaltēts timiāns
30 g olīveļļa cepšanai
10 g svaigi lociņi

Puravu un kartupeļu biezzupa

Kopējais
laiks
25 min
Sagatavošanās
laiks
5 min
Gatavošanas
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Drukāt
Vegāna
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Zupu var pasniegt vegānisko krējumu un maizi.
1
Katlā uzkarsē eļļu un liek cepties selerijas, puravus un ķiplokus, cep 3 minūtes.
2
Pievieno garšvielas un kartupeļus un maisot apcep 1 minūti.
3
Pielej ūdeni, nogriež uguni uz vidēju, un zupu vāra 15 minūtes.
4
Pievieno auzu kulinārijas krēmu, ar rokas blenderi zupu sablendē un vāra vēl 5 minūtes.
5
Pasniedz ar sakapātiem lociņiem.