Punšs ar rozmarīnu un granātābolu

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

1 l granātābolu sula
1 lauru lapa
20 g rozmarīns
6 krustnagliņas
60 g brūnais cukurs
1 apelsīns
1 kanēļa standziņa
300 ml toniks
40 g sarkanvīna etiķis
300 ml Prosecco
1 granātābols
1 vaniļas pāksts

Punšs ar rozmarīnu un granātābolu

Kopējais
laiks
2 h 15 min
Sagatavošanās
laiks
15 min
Gatavošanas
laiks
2 h
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
4
Drukāt
Vegāna
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Ja punšu vēlas bezalkoholisku, tad Prosecco vietā var likt toniku.
1
Katliņā liek granātābolu sulu, pusi rozmarīna, kanēļa standziņu, smalki sarīvētu apelsīna mizu, krustnagliņas, lauru lapu, uz pusēm pārgrieztu vaniļas pāksti un cukuru.
2
Uzsilda uz mazas uguns, līdz cukurs izkusis.
3
Noņem no uguns un uzliek vāku.
4
Atstāj vismaz uz 2 stundām.
5
Pēc 2 stundām nokāš, pievieno sarkanvīna etiķi, toniku, Prosecco un izlobītas granātābola sēklas.
6
Pasniedz atdzesētu.