Punšs ar rozmarīnu un granātābolu – silts un garšīgs dzēriens aukstajam laikam
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
1 l
granātābolu sula
1
lauru lapa
20 g
rozmarīns
6
krustnagliņas
60 g
brūnais cukurs
1
apelsīns
1
kanēļa standziņa
300 ml
toniks
40 g
sarkanvīna etiķis
300 ml
Prosecco
1
granātābols
1
vaniļas pāksts
Punšs ar rozmarīnu un granātābolu – silts un garšīgs dzēriens aukstajam laikam
Kopējais
laiks
laiks
2 h 15 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
15 min
Gatavošanas
laiks
laiks
2 h
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
Ja punšu vēlas bezalkoholisku, tad Prosecco vietā var likt toniku.
1
Katliņā liek granātābolu sulu, pusi rozmarīna, kanēļa standziņu, smalki sarīvētu apelsīna mizu, krustnagliņas, lauru lapu, uz pusēm pārgrieztu vaniļas pāksti un cukuru.
2
Uzsilda uz mazas uguns, līdz cukurs izkusis.
3
Noņem no uguns un uzliek vāku.
4
Atstāj vismaz uz 2 stundām.
5
Pēc 2 stundām nokāš, pievieno sarkanvīna etiķi, toniku, Prosecco un izlobītas granātābola sēklas.
6
Pasniedz atdzesētu.