Bļodā ber miltus, sāli, cukuru, pievieno olas un eļļu. Visas sastāvdaļas samaisa ar putojamo slotiņu biezā masā.
2
Miltu masai pievieno pusi piena un pusi ūdens, tad atkal masu samaisa ar putojamo slotiņu, pievieno otru pusi piena un ūdens, un kārtīgi samaisa ar putojamo slotiņu, līdz tajā vairs nav kunkuļi.
3
Nav obligāti, bet var atstāt mīklu nostāvēties 20-30 min.
4
Uz plīts sakarsē pannu (uz vidējas uguns) ar drusciņ eļļu. Lej kausiņu mīklas un izlīdzina mīklu pa visu pannu. Cep vienu pusi, līdz augšpuse vairs nav mitra. Tad pankūku apgriež uz otru pusi un cep, līdz zeltaini brūna. Atkārto ar nākamo pankūku.
5
Pasniedz ar pildījumiem pēc gaumes – ogas, pūdercukurs, nutella, iebiezinātais piens, ievārījumi, krējums ar cukuru, utml.