Pilngraudu tortilja ar vistu

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

4 vidēja izmēra tortilju
Fajita garšvielu maisījums
250 g atkauloti cāļa šķiņķi
1 sīpols
4 šampinjoni
1 mazā paprika
2 tomāti
1 mocarellas siera bumba
70 g rīvēta cietā tipa siera
70 g spinātu
100 g skābā krējuma
eļļa cepšanai

Pilngraudu tortilja ar vistu

Kopējais
laiks
30 min
Sagatavošanās
laiks
15 min
Gatavošanas
laiks
15 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Tortiljas kabatiņu var papildināt ar mīļākajiem lapu salātiem, tie lieliski atsvaidzinās ēdienu.
1
Cāļa šķiņķus sagriež strēmelītēs un liek uz sakarsētas pannas cepties. Sakapā sīpolu un pievieno cālim. Nomizo šampinjonus, sagriež šķēlēs un liek uz pannas, lai viss cepas. Kad parādās zeltaina nokrāsa, pievieno apmēram pusi paciņas Fajita garšvielu maisījuma un iemaisa gaļā ar dārzeņiem.
2
Sagriež papriku strēmelēs, tomātus šķēlēs, saplucina mocarellas sieru.
3
Uz tortiljas vienā pusē liek gaļu ar dārzeņiem. Samaisa skābo krējumu ar 1 tējkaroti Fajiata garšvielu, var pievienot čili un vairāk garšvielu, ja vēlas izteiksmīgāku garšu. Pāri gaļai pārlej 1 ēdamkaroti ar krējumu. Pa virsu liek papriku, tomātu, spinātus un abu veidu sierus. Pārloka brīvo pusi pāri.
4
Uzkarsē krāsni līdz 190 ºC temperatūrai, un cep 5–10 minūtes.
5
Pasniedz ar svaigiem salātiem.