Pildīts ķirbis ar malto gaļu, papriku un sēnēm

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

700 g muskata ķirbis
150 g paprikas
100 g šampinjoni
100 g saldais krējums
100 g sīpoli
10 g sāls
10 g svaigi malti melnie pipari
20 g olīveļļa cepšanai
30 g Maasdam siers
250g malta cūkgaļa

Pildīts ķirbis ar malto gaļu, papriku un sēnēm

Kopējais
laiks
1 h 20 min
Sagatavošanās
laiks
40 min
Gatavošanas
laiks
40 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
Paprikas un šampinjonus nomazgā un sagriež mazākos gabalos.
2
Sīpolus nomizo un smalki sagriež.
3
Sakarsētā pannā liek cepties sīpolus kopā ar šampinjoniem. Pievieno paprikas. Nedaudz apsautē un pievieno saldo krējumu. Noņem no uguns un atstāj atdzist.
4
Bļodā liek malto gaļu, pievieno saceptos šampinjonus ar paprikām, sāli un piparus pēc garšas.
5
Ķirbi iztīra no sēklām un izgrebj nedaudz lielāku vidu. Tajā pilda maltās gaļas masu.
6
Liek cepties līdz 180 ºC temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī 30 minūtes.
7
Pēc 30 minūtēm ķirbi izņem no krāsns, apber ar sieru un liek cepties vēl 10 minūtes.