Pildīts ķirbis ar malto gaļu, papriku un sēnēm
Kopējais
laiks
1 h 20 min
Sagatavošanās
laiks
40 min
Pagatavošana
1
Paprikas un šampinjonus nomazgā un sagriež mazākos gabalos.
2
Sīpolus nomizo un smalki sagriež.
3
Sakarsētā pannā liek cepties sīpolus kopā ar šampinjoniem. Pievieno paprikas. Nedaudz apsautē un pievieno saldo krējumu. Noņem no uguns un atstāj atdzist.
4
Bļodā liek malto gaļu, pievieno saceptos šampinjonus ar paprikām, sāli un piparus pēc garšas.
5
Ķirbi iztīra no sēklām un izgrebj nedaudz lielāku vidu. Tajā pilda maltās gaļas masu.
6
Liek cepties līdz 180 ºC temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī 30 minūtes.
7
Pēc 30 minūtēm ķirbi izņem no krāsns, apber ar sieru un liek cepties vēl 10 minūtes.