Ar putotu krēmsieru pildīts franču grauzdiņš
Sagatavošanās
laiks
10 min
Pagatavošana
Ogas var izvēlēties un mainīt atkarībā no sezonas.
1
Sajauc krēmsieru, saldo krējumu, medu un vaniļu, ko uzputo ar virtuves kombaina, rokas miksera vai blendera palīdzību.
2
Baltmaizi sagriež 4 cm biezās šķēlēs.
3
Ar nazīša palīdzību no vienas puses nedaudz iegriež un, kustinot nazi, maizes vidū izveido kabatu.
4
Katru biezo šķēli pilda ar krēmsieru.
5
Bļodā sajauc olas, vaniļu, kanēli, pienu un sāli un sakuļ.
6
Maizes šķēles liek bļodā un apviļā olas maisījumā, ļaujot tam nedaudz iesūkties.
7
Atsevišķā traukā samaisa svaigās avenes ar cukuru, citronu sulu un citrona miziņu.
8
Uz vidējas uguns uzkarsē pannu un izkausē pusi sviesta.
9
Pa divām liek cepties maizītes.
10
Cep no katras puses 3–4 minūtes, līdz tās ir zeltainas.