Pildīti jaunie kabacīši

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

500 g kabači
5 g olīveļļa
2 g ķiploki
120 g konservētas lēcas
125 g sēnes
60 g sīpoli
2 g sāls
1 g čili
50 g mocarellas siers
50 g siers
5 g kinza
35 g mērce ar ceptu papriku un baklažāniem

Pildīti jaunie kabacīši

Kopējais
laiks
40 min
Sagatavošanās
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
30 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Drukāt
Veģetāra
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
Cepeškrāsni sakarsē līdz 200 ºC temperatūrai.
2
Kabačus nomazgā, pārgriež uz pusēm un ar karoti izņem vidu.
3
Kabačus liek uz cepamās pannas, viegli apslaka ar eļļu, kas samaisīta kopā ar saspiestu ķiploka daiviņu. Liek cepties uz 15 minūtēm.
4
Tikmēr sēnes sagriež šķēlītēs un sīpolus sasmalcina. Sakarsē pannā eļļu un liek cepties. Pievieno otru daiviņu ķiploka. Cep, kamēr sēnes ir zeltaini brūnas.
5
Lēcas noskalo un pievieno sēnēm. Apmaisa un pievieno mērci ar ceptu papriku un baklažāniem. Pagaršo un pievieno sāli un čili. Nedaudz atdzesē. Masā iemaisa pusi no abu veidu sieriem.
6
Izceptajos kabačos liek lēcu pildījumu un pārber ar atlikušo sieru.
7
Liek cepeškrāsnī un cep 10 minūtes.
8
Pasniedz ar sasmalcinātu kinzu.