Pildīti jaunie kabacīši
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
500 g
kabači
5 g
olīveļļa
2 g
ķiploki
120 g
konservētas lēcas
125 g
sēnes
60 g
sīpoli
2 g
sāls
1 g
čili
50 g
mocarellas siers
50 g
siers
5 g
kinza
35 g
mērce ar ceptu papriku un baklažāniem
Pildīti jaunie kabacīši
Kopējais
laiks
laiks
40 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
laiks
30 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
1
Cepeškrāsni sakarsē līdz 200 ºC temperatūrai.
2
Kabačus nomazgā, pārgriež uz pusēm un ar karoti izņem vidu.
3
Kabačus liek uz cepamās pannas, viegli apslaka ar eļļu, kas samaisīta kopā ar saspiestu ķiploka daiviņu. Liek cepties uz 15 minūtēm.
4
Tikmēr sēnes sagriež šķēlītēs un sīpolus sasmalcina. Sakarsē pannā eļļu un liek cepties. Pievieno otru daiviņu ķiploka. Cep, kamēr sēnes ir zeltaini brūnas.
5
Lēcas noskalo un pievieno sēnēm. Apmaisa un pievieno mērci ar ceptu papriku un baklažāniem. Pagaršo un pievieno sāli un čili. Nedaudz atdzesē. Masā iemaisa pusi no abu veidu sieriem.
6
Izceptajos kabačos liek lēcu pildījumu un pārber ar atlikušo sieru.
7
Liek cepeškrāsnī un cep 10 minūtes.
8
Pasniedz ar sasmalcinātu kinzu.