Pildītas paprikas ar kvinoju un batātēm

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

600 g paprikas
120 g kvinoja
200 g batātes
40 g pētersīļi
100 g Maasdam siers
2 g sāls
2 g pipari

Pildītas paprikas ar kvinoju un batātēm

Kopējais
laiks
2 h
Sagatavošanās
laiks
30 min
Gatavošanas
laiks
1 h 30 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Drukāt
Veģetāra
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
Kvinoju vāra sālsūdenī 8 minūtes, noņem no uguns, uzliek vāku un atstāj uzbriest.
2
Saldos kartupeļus nomizo un sagriež mazākos gabalos.
3
Paprikas pārgriež horizontāli uz pusēm, izņem sēklas.
4
Kvinoju sajauc kopā ar saldajiem kartupeļiem, smalki sagrieztiem pētersīļiem un sarīvētu sieru. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
5
Masu pilda papriku pusītēs.
6
Cep līdz 190 ºC temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī 40 minūtes.