Pildītas paprikas ar kvinoju un batātēm
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
600 g
paprikas
120 g
kvinoja
200 g
batātes
40 g
pētersīļi
100 g
Maasdam siers
2 g
sāls
2 g
pipari
Pildītas paprikas ar kvinoju un batātēm
Kopējais
laiks
laiks
2 h
Sagatavošanās
laiks
laiks
30 min
Gatavošanas
laiks
laiks
1 h 30 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
1
Kvinoju vāra sālsūdenī 8 minūtes, noņem no uguns, uzliek vāku un atstāj uzbriest.
2
Saldos kartupeļus nomizo un sagriež mazākos gabalos.
3
Paprikas pārgriež horizontāli uz pusēm, izņem sēklas.
4
Kvinoju sajauc kopā ar saldajiem kartupeļiem, smalki sagrieztiem pētersīļiem un sarīvētu sieru. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
5
Masu pilda papriku pusītēs.
6
Cep līdz 190 ºC temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī 40 minūtes.