Pildītas pankūkas ar šķiņķi un sieru
Sagatavošanās
laiks
20 min
Pagatavošana
Ja ir vēlēšanās pēc veģetārām pankūkām, droši izņemiet no receptes šķiņķi un atstājiet pārējo, kā oriģinālā rakstīts. Garšos ļoti labi!
1
Stundu pirms mīklas gatavošanas no ledusskapja izņem olas, sviestu un pienu.
2
Bļodā liek miltus, cukuru un sāli. Samaisa.
3
Katliņā izkausē sviestu un atdzesē.
4
Atsevišķā bļodā sakuļ olas. Pievieno pienu, samaisa.
5
Pienu pievieno miltiem. Samaisa. Pievieno izkausēto sviestu. Kārtīgi samaisa un atstāj uz 30 minūtēm istabas temperatūrā.
6
Sieru sarīvē uz smalkās rīves. Šķiņķi sagriež mazos gabalos. Pievieno krēmsieru un smalki sagrieztus zaļumus. Samaisa.
7
Izcep gaišas pankūkas, atdzesē.
8
Pildījumu sadala 16 vienādās pankūkās. Aizloka un vēlreiz cep uz pannas.
9
Pasniedz ar skābo krējumu un zaļumiem.