Pildītas pankūkas ar šķiņķi un sieru

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

2 olas WELL DONE
130 g kviešu miltu
2 g cukura
1 g sāls
250 ml piena
25 g sviesta
100 g cūkgaļas šķiņķa
100 g Maasdamer siera
50 g krēmsiera
10 g loku
60 g skābā krējuma

Pildītas pankūkas ar šķiņķi un sieru

Kopējais
laiks
1 h
Sagatavošanās
laiks
20 min
Gatavošanas
laiks
40 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Ja ir vēlēšanās pēc veģetārām pankūkām, droši izņemiet no receptes šķiņķi un atstājiet pārējo, kā oriģinālā rakstīts. Garšos ļoti labi!
1
Stundu pirms mīklas gatavošanas no ledusskapja izņem olas, sviestu un pienu.
2
Bļodā liek miltus, cukuru un sāli. Samaisa.
3
Katliņā izkausē sviestu un atdzesē.
4
Atsevišķā bļodā sakuļ olas. Pievieno pienu, samaisa.
5
Pienu pievieno miltiem. Samaisa. Pievieno izkausēto sviestu. Kārtīgi samaisa un atstāj uz 30 minūtēm istabas temperatūrā.
6
Sieru sarīvē uz smalkās rīves. Šķiņķi sagriež mazos gabalos. Pievieno krēmsieru un smalki sagrieztus zaļumus. Samaisa.
7
Izcep gaišas pankūkas, atdzesē.
8
Pildījumu sadala 16 vienādās pankūkās. Aizloka un vēlreiz cep uz pannas.
9
Pasniedz ar skābo krējumu un zaļumiem.