Pildītas olas
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
20
olas WELL DONE
150 g
majonēze
400 g
marinētas bietes
20 g
marinēti gurķi
1
avokado WELL DONE
1 tējkarote
mārrutki
50 g
bekons
30 g
skābais krējums
1 tējkarote
dzeltenā karija pulveris
¼ tējkarotes
čili pulveris
½ tējkarotes
paprikas pulveris
10 g
maurloki
20 g
marinēti halapenjo pipari
20 g
paprikas
20 g
marinētas siļķes
10 g
lociņi
10 g
dilles
1 ēdamkarote
sinepes
Pildītas olas
Kopējais
laiks
laiks
25 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
15 min
Gatavošanas
laiks
laiks
10 min
Sarežģītības pakāpe
Vidējs
Porcijas
20
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
Olas var pildīt ar dažādiem pildījumiem, katru no tiem var uzservēt ar kaut ko citu un mainīt vietām šīs sastāvdaļas.
1
Visas olas liek katlā un vāra 10–12 minūtes, pēc tam atdzesē ledainā ūdenī.
2
Kad olas atdzisušas, tās nomizo un pārgriež uz pusēm.
3
No olām izņem dzeltenumus, ko sastampā ar dakšu un sadala pa četriem trauciņiem.
4
Blenderī liek gandrīz visas marinētās bietes ar visu marinādi, atstāj pāris karotes olu dekorēšanai.
5
Masu sablendē, un tajā liek 8 olu pusītes.
6
Tās notur ledusskapī 2–10 stundas, jo ilgāk noturēs, jo košāka būs to krāsa.
7
Trīs no četriem dzeltenumu trauciņiem pievieno majonēzi.
8
Vienam no tiem klāt liek 1 karoti no sablendēto biešu masas krāsai.
9
Citam pieliek karija pulveri un paprikas pulveri, kā arī čili.
10
Vēl vienam pievieno avokado, un visu labi sastampā kopā.
11
Ceturtajam pievieno skābo krējumu un mārrutkus, kā arī sakapātus maurlokus.
12
Gatavās masas sapilda konditorejas tūtās un pilda tukšajās olu pusītēs.
13
Olas dekorē ar halapenjo pipariem, dillēm, lociņiem, ceptu bekonu, marinētu siļķi, gurķīšiem, papriku un marinētām bietēm.