Penne pasta krēmīgā Parmas siera mērcē

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

100 g pasta penne
50 g cukurzirņu pākstis
100 g šampinjoni
2 daiviņas ķiploki
75 g spināti
15 g eļļa cepšanai
35 g saldais krējums
30 g Parmas siers
1 g sāls
1 g melnie pipari
½ sīpols

Penne pasta krēmīgā Parmas siera mērcē

Kopējais
laiks
30 min
Sagatavošanās
laiks
15 min
Gatavošanas
laiks
15 min
Sarežģītības pakāpe
Vidējs
Porcijas
2
4
Drukāt
Veģetāra
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Pasta ar šampinjoniem, spinātiem un cukurzirnīšiem krēmīgā siera mērcē – slavēs visi!
1
Šampinjonus, cukurzirņu pākstis un spinātus rupji sagriež, ķiplokus un sīpolus sakapā.
2
Pagatavo pastu pēc norādījumiem uz iepakojuma.
3
Uz pannas lej eļļu un uzkarsē to. Sākotnēji apcep tikai sēnes, kad tās ir zeltaini brūnas un mīkstas, pārliek tās kādā traukā, atbrīvojot pannu. Tālāk tāpat izdara ar cukurzirņu pākstīm, kad tās apceptas un kļuvušas mīkstas, liek atsevišķā trauciņā. Pēc tam uz pannas eļļā liek spinātus, arī tos noblanšē, līdz tie saplok, un noņem no pannas.
4
Uz tās pašas pannas, kur tika apceptas visas sastāvdaļas, liek cepties ķiplokus un sīpolus.
5
Sarīvē Parmas sieru. Kad ķiploki un sīpoli mīksti un zeltaini, lej klāt saldo krējumu un sarīvēto sieru, pievieno garšvielas un visus iepriekš apceptos dārzeņus.
6
Nobeigumā iemaisa pastu.