Pavasara salāti ar zaļumu mērci

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

20 g pētersīļi
20 g spināti
10 g lociņi
½ citrons
10 g ābolu etiķis
4 gab. anšovu filejas
50 g olīveļļa
50 g majonēze
5 g ķiploki
2 g sāls
2 g pipari
100 g jaunie kāposti
100 g redīsi
100 g gurķi
50 g cukurzirņi
125 g mini mocarella
20 g svaigi dīgsti

Pavasara salāti ar zaļumu mērci

Kopējais
laiks
30 min
Sagatavošanās
laiks
20 min
Gatavošanas
laiks
10 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
Mērce būs lielisks pamats jebkuru svaigu dārzeņu salātiem.
2
Blenderī liek visus zaļumus, eļļu, majonēzi, ķiplokus, anšovus, etiķi un citronu sulu.
3
Sablendē vienmērīgā konsistencē, pievieno sāli un piparus pēc garšas.
4
Redīsus, gurķus, kāpostus un cukurzirņus sagriež mazos gabalos.
5
Uz šķīvja kārto dārzeņus, pa virsu liek mocarellas sieru un aplej ar mērci.
6
Dekorē ar zaļumiem.