Pavasara salāti ar zaļumu mērci
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
20 g
pētersīļi
20 g
spināti
10 g
lociņi
½
citrons
10 g
ābolu etiķis
4 gab.
anšovu filejas
50 g
olīveļļa
50 g
majonēze
5 g
ķiploki
2 g
sāls
2 g
pipari
100 g
jaunie kāposti
100 g
redīsi
100 g
gurķi
50 g
cukurzirņi
125 g
mini mocarella
20 g
svaigi dīgsti
Pavasara salāti ar zaļumu mērci
Kopējais
laiks
laiks
30 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
20 min
Gatavošanas
laiks
laiks
10 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
1
Mērce būs lielisks pamats jebkuru svaigu dārzeņu salātiem.
2
Blenderī liek visus zaļumus, eļļu, majonēzi, ķiplokus, anšovus, etiķi un citronu sulu.
3
Sablendē vienmērīgā konsistencē, pievieno sāli un piparus pēc garšas.
4
Redīsus, gurķus, kāpostus un cukurzirņus sagriež mazos gabalos.
5
Uz šķīvja kārto dārzeņus, pa virsu liek mocarellas sieru un aplej ar mērci.
6
Dekorē ar zaļumiem.