Pastas salāti ar rudens veltēm

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

150 g pasta
225 g cukīni
10 g eļļa cepšanai
80 g ķiršu tomāti WELL DONE
½ kukurūzas vālītes
65 g mini mocarella
35 g Parmas siers
10 g svaigs baziliks
10 g ciedru rieksti
35 g Extra virgin olīveļļa

Pastas salāti ar rudens veltēm

Kopējais
laiks
30 min
Sagatavošanās
laiks
15 min
Gatavošanas
laiks
15 min
Sarežģītības pakāpe
Vidējs
Porcijas
2
4
Drukāt
Veģetāra
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
Netradicionāli, taču rudenīgi salāti ar sezonas veltēm.
2
Pagatavo pastu pēc norādījumiem uz iepakojuma.
3
Kukurūzu liek vārīties, kad vālīte mīksta, to liek apcepties uz karstas, ietaukotas pannas. Kad tā gatava, ņem nost no pannas, un kukurūzas šķēlītes nogriež nost no vālītes.
4
Cukīni sagriež kubiņos, liek uz iepriekš sakarsētas un ietaukotas pannas un cep, līdz cukīni ir mīksti un zeltaini brūni.
5
Tomātus griež uz pusēm.
6
Pagatavo mērci. Sarīvē Parmas sieru, liek to blenderī, pievieno baziliku, riekstus, citrona miziņu, olīveļļu, sāli un piparus. Sablendē līdz viendabīgai masai.
7
Kad visas sastāvdaļas atdzisušas, tās liek kopā vienā lielā bļodā vai traukā, pievieno mini mocarellas bumbiņas un iemaisa mērci.