Pasniedzot pastu, var pievienot rukolas salātus, citrona daiviņu un viegli apceptus ķiršu tomātus vai sasmalcinātus pētersīļus.
Ja pasta paliek pāri, to var viegli uzsildīt – pannā ielej nelielu ūdens daudzumu, uzsilda un liek atlikušo pastu.
1
Pastu pagatavo pēc norādījumiem uz iepakojuma.
2
Sīpolus un ķiplokus nomizo un smalki sasmalcina.
3
Dziļā pannā sakarsē eļļu, izkausē sviestu un liek cepties sīpolus un ķiplokus.
4
Kad tie kļuvuši zeltaini, ieliek bļodiņā.
5
Tajā pašā pannā apcep jūras velšu kokteili, cep līdz 5 minūtēm, kamēr liekais šķidrums ir novārījies.
6
Pievieno apceptos sīpolus ar ķiplokiem, pielej klāt baltvīnu un ļauj mazliet paburbuļot, tad pievieno saldo krējumu, sāli un piparus.
7
Kad redz pirmo burbuli, pievieno rīvētu cieto sieru.
8
Visu samaisa, pievieno citronu sulu.
9
Pagaršo un pievieno garšvielas pēc nepieciešamības.