Pasta ar jūras veltēm

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

175 g pasta
200 g jūras velšu kokteilis
10 g olīveļļa
100 g sīpoli
15 g sviests
9 g ķiploki
40 g baltvīns
250 g saldais krējums
30 g cietais siers
2 g čili
3 g sāls
3 g melnie pipari
50 g citroni

Pasta ar jūras veltēm

Kopējais
laiks
40 min
Sagatavošanās
laiks
20 min
Gatavošanas
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Drukāt
Veģetāra
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Pasniedzot pastu, var pievienot rukolas salātus, citrona daiviņu un viegli apceptus ķiršu tomātus vai sasmalcinātus pētersīļus. Ja pasta paliek pāri, to var viegli uzsildīt – pannā ielej nelielu ūdens daudzumu, uzsilda un liek atlikušo pastu.
1
Pastu pagatavo pēc norādījumiem uz iepakojuma.
2
Sīpolus un ķiplokus nomizo un smalki sasmalcina.
3
Dziļā pannā sakarsē eļļu, izkausē sviestu un liek cepties sīpolus un ķiplokus.
4
Kad tie kļuvuši zeltaini, ieliek bļodiņā.
5
Tajā pašā pannā apcep jūras velšu kokteili, cep līdz 5 minūtēm, kamēr liekais šķidrums ir novārījies.
6
Pievieno apceptos sīpolus ar ķiplokiem, pielej klāt baltvīnu un ļauj mazliet paburbuļot, tad pievieno saldo krējumu, sāli un piparus.
7
Kad redz pirmo burbuli, pievieno rīvētu cieto sieru.
8
Visu samaisa, pievieno citronu sulu.
9
Pagaršo un pievieno garšvielas pēc nepieciešamības.
10
Pastu sajauc kopā ar jūras velšu mērci.
11
Pasniedz karstu.

Mūsu pakalpojumi Visi pakalpojumi

Rēķinu apmaksa Dāvanu kartes Transportu biļetes Latvijas loto Makšķerēšanas kartes