Pasta ar citronu, rikotas sieru un Parmas sieru
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
300 g
Tagliatelle
½ gab.
citrons (miza un sula)
125 g
rikotas siers
30 g
siers Parmigiano reggiano
30 g
Extra virgin olīveļļa
2 g
sāls
2 g
pipari
2 g
baziliks
Pasta ar citronu, rikotas sieru un Parmas sieru
Kopējais
laiks
laiks
40 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
20 min
Gatavošanas
laiks
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
1
Sālsūdenī liek vārīties pastu 8 minūtes.
2
Kad pasta ir gatava, saglabā 1 kausiņu ar pastas ūdeni. Nokāš un aplej ar olīveļļu.
3
Kārtīgi izmaisa.
4
Pastai pievieno citrona mizu un sulu, izmaisa.
5
Pievieno rikotas sieru, sāli un piparus pēc garšas. Pievieno pastas ūdeni krēmīgākai konsistencei.
6
Liek uz šķīvja, un pārber ar rīvētu Parmas sieru.
7
Pasniedz ar bazilika lapiņām.