Pankūku kūka ar melleņu ievārījumu un šokolādes mērci

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

250 g milti
2 ēdamkarotes cukurs
½ tējkarotes sāls
3 olas WELL DONE
500 g piens
1 ēdamkarote kakao
200 g saldais krējums
180 g krēmsiers
3 tējkarotes cukurs
100 g melleņu ievārījums
20 g pūdercukurs
100 g ogas
100 g šokolādes mērce

Pankūku kūka ar melleņu ievārījumu un šokolādes mērci

Kopējais
laiks
30 min
Sagatavošanās
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Vidējs
Porcijas
4
Drukāt
Veģetāra
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Šo pankūku kūku var pildīt ar jebkādu ievārījumu pēc savas gaumes un dekorēt ar ogām, šokolādi vai cukuru.
1
Blenderī liek miltus, cukuru, sāli, olas, pienu un kakao, visu sablendē, līdz veidojas viendabīga masa.
2
Masai ļauj pastāvēt 10 minūtes pirms cepšanas.
3
Pankūku pannā pēc izvēles cep plānās pankūkas, līdz tās ir brūnas no abām pusēm, un liek uz šķīvja vienā kaudzē.
4
Jo lielāka diametra pannu izvēlēsieties, jo zemāka būs kūka.
5
Kad visas pankūkas izceptas un kamēr tās dziest, sakuļ saldo krējumu ar cukuru un iekuļ tajā krēmsieru.
6
Pankūku kūku veido, kārtās liekot pankūkas, krēmsieru un ievārījumu, ieteicams likt pankūku, krēmsieru, pankūku, ievārījumu.
7
Pašā augšā uzsmērē krēmsieru un izdekorē ar ogām.
8
Pankūku kūku liek ledusskapī uz vismaz 1 stundu, lai tā savelkas.
9
Pirms pasniegšanas pārber ar pūdercukuru un pārlej ar šokolādes mērci.