Pankūku kūka ar melleņu ievārījumu un šokolādes mērci
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
250 g
milti
2 ēdamkarotes
cukurs
½ tējkarotes
sāls
3
olas WELL DONE
500 g
piens
1 ēdamkarote
kakao
200 g
saldais krējums
180 g
krēmsiers
3 tējkarotes
cukurs
100 g
melleņu ievārījums
20 g
pūdercukurs
100 g
ogas
100 g
šokolādes mērce
Pankūku kūka ar melleņu ievārījumu un šokolādes mērci
Kopējais
laiks
laiks
30 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Vidējs
Porcijas
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
Šo pankūku kūku var pildīt ar jebkādu ievārījumu pēc savas gaumes un dekorēt ar ogām, šokolādi vai cukuru.
1
Blenderī liek miltus, cukuru, sāli, olas, pienu un kakao, visu sablendē, līdz veidojas viendabīga masa.
2
Masai ļauj pastāvēt 10 minūtes pirms cepšanas.
3
Pankūku pannā pēc izvēles cep plānās pankūkas, līdz tās ir brūnas no abām pusēm, un liek uz šķīvja vienā kaudzē.
4
Jo lielāka diametra pannu izvēlēsieties, jo zemāka būs kūka.
5
Kad visas pankūkas izceptas un kamēr tās dziest, sakuļ saldo krējumu ar cukuru un iekuļ tajā krēmsieru.
6
Pankūku kūku veido, kārtās liekot pankūkas, krēmsieru un ievārījumu, ieteicams likt pankūku, krēmsieru, pankūku, ievārījumu.
7
Pašā augšā uzsmērē krēmsieru un izdekorē ar ogām.
8
Pankūku kūku liek ledusskapī uz vismaz 1 stundu, lai tā savelkas.
9
Pirms pasniegšanas pārber ar pūdercukuru un pārlej ar šokolādes mērci.