Pankūku kūka ar melleņu ievārījumu un šokolādes mērci
Sagatavošanās
laiks
10 min
Pagatavošana
Šo pankūku kūku var pildīt ar jebkādu ievārījumu pēc savas gaumes un dekorēt ar ogām, šokolādi vai cukuru.
1
Blenderī liek miltus, cukuru, sāli, olas, pienu un kakao, visu sablendē, līdz veidojas viendabīga masa.
2
Masai ļauj pastāvēt 10 minūtes pirms cepšanas.
3
Pankūku pannā pēc izvēles cep plānās pankūkas, līdz tās ir brūnas no abām pusēm, un liek uz šķīvja vienā kaudzē.
4
Jo lielāka diametra pannu izvēlēsieties, jo zemāka būs kūka.
5
Kad visas pankūkas izceptas un kamēr tās dziest, sakuļ saldo krējumu ar cukuru un iekuļ tajā krēmsieru.
6
Pankūku kūku veido, kārtās liekot pankūkas, krēmsieru un ievārījumu, ieteicams likt pankūku, krēmsieru, pankūku, ievārījumu.
7
Pašā augšā uzsmērē krēmsieru un izdekorē ar ogām.
8
Pankūku kūku liek ledusskapī uz vismaz 1 stundu, lai tā savelkas.
9
Pirms pasniegšanas pārber ar pūdercukuru un pārlej ar šokolādes mērci.