Panīni ar bekonu, Čedaras sieru un tomātiem

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

4 šķēles baltmaize
150 g bekons
100 g Čedaras siers
100 g tomāti
50 g majonēze
50 g sviests
20 g ievārījums “Siera našķis”
½ tējkarotes sāls

Panīni ar bekonu, Čedaras sieru un tomātiem

Kopējais
laiks
20 min
Sagatavošanās
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
10 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Šo recepti var padarīt par pusdienām vai pat vakariņām, pievienojot ceptus kartupeļus un/vai salātus.
1
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 ºC temperatūrai.
2
Bekonu liek uz cepešpannas un cep 8 minūtes.
3
Tomātus sagriež un apkaisa ar sāli.
4
Uz puses no maizes šķēlēm smērē majonēzi un ievārījumu, ber sarīvētu Čedaras sieru, liek sacepto bekonu un tomātus.
5
Otru šķēli, kas arī apziesta ar majonēzi un ievārījumu, liek pa virsu un saspiež.
6
Uzkarsē grilpannu ar sviestu, un cep katru panīni no abām pusēm 3–5 minūtes, līdz maize kļuvusi zeltaini brūna un siers izkusis.
7
Pasniedz karstu.