Načo ar gvakamoli
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
Gvakamolei:
600 g
avokado WELL DONE
60 g
laimi
15 g
kinza
3 g
sāls
3 g
čili
185 g
načo
80 g
paprikas
150 g
rīvēts cietais siers
225 g
vārītas kukurūzas vālītes
400 g
konservētas pupiņas
150 g
mocarellas siers
Načo ar gvakamoli
Kopējais
laiks
laiks
30 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
8
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
1
Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 ºC temperatūrai.
2
Papriku sagriež kubiņos, pupiņas noskalo un nosusina, kukurūzu atdala no vālītes, to nogriežot. Sieru sarīvē.
3
Cepamo plāti izklāj ar cepamo papīru. Ieber načo. Tiem pāri liek pupiņas, papriku, kukurūzu un abu veidu sierus. Liek cepties 7–10 minūtes, kamēr siers ir izkusis.
4
Pagatavo gvakamoli. Avokado nomizo, sagriež smalkākos kubiņos un liek bļodā vai blenderī. Pievieno laima sulu, sāli un čili. Saspaida ar dakšiņu vai sablendē viendabīgā masā. Pārber ar sasmalcinātu kinzu.
5
Načo atstāj uz pannas, gvakamoli pārliek bļodiņā un noliek blakus, atlikušo kinzu pārber pāri načo.