Načo ar gvakamoli

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

Gvakamolei:
600 g avokado WELL DONE
60 g laimi
15 g kinza
3 g sāls
3 g čili
185 g načo
80 g paprikas
150 g rīvēts cietais siers
225 g vārītas kukurūzas vālītes
400 g konservētas pupiņas
150 g mocarellas siers

Načo ar gvakamoli

Kopējais
laiks
30 min
Sagatavošanās
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
8
Drukāt
Veģetāra
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 ºC temperatūrai.
2
Papriku sagriež kubiņos, pupiņas noskalo un nosusina, kukurūzu atdala no vālītes, to nogriežot. Sieru sarīvē.
3
Cepamo plāti izklāj ar cepamo papīru. Ieber načo. Tiem pāri liek pupiņas, papriku, kukurūzu un abu veidu sierus. Liek cepties 7–10 minūtes, kamēr siers ir izkusis.
4
Pagatavo gvakamoli. Avokado nomizo, sagriež smalkākos kubiņos un liek bļodā vai blenderī. Pievieno laima sulu, sāli un čili. Saspaida ar dakšiņu vai sablendē viendabīgā masā. Pārber ar sasmalcinātu kinzu.
5
Načo atstāj uz pannas, gvakamoli pārliek bļodiņā un noliek blakus, atlikušo kinzu pārber pāri načo.