Musli riekstu batoniņi
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
500 g
auzu pārslas
300 g
riekstu un ogu maisījums
100 g
tumšā šokolāde
100 g
zemesriekstu sviests
120 g
medus
150 g
kokosriekstu eļļa
1 tējkarote
sāls
Musli riekstu batoniņi
Kopējais
laiks
laiks
30 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
5 min
Gatavošanas
laiks
laiks
25 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
20
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 ºC temperatūrai.
2
Trauciņā sajauc riekstu sviestu, medu un kokosriekstu eļļu.
3
Auzu pārslas sajauc ar riekstu un ogu maisījumu, sāli un sakapātu tumšo šokolādi. Visu iemaisa sagatavotajā masā.
4
Cepešpannu izklāj ar cepamo papīru un ieklāj tajā izveidoto masu.
5
Pa virsu liek vēl vienu cepamā papīra loksni, un ar glāzes apakšu masu cieši piespiež, lai tā būtu kompakta.
6
Cep 25 minūtes.
7
Atdzesē līdz istabas temperatūrai un sagriež nelielos gabaliņos.
8
Uzglabā ledusskapī.