Musli riekstu batoniņi

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

500 g auzu pārslas
300 g riekstu un ogu maisījums
100 g tumšā šokolāde
100 g zemesriekstu sviests
120 g medus
150 g kokosriekstu eļļa
1 tējkarote sāls

Musli riekstu batoniņi

Kopējais
laiks
30 min
Sagatavošanās
laiks
5 min
Gatavošanas
laiks
25 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
20
Drukāt
Vegāna
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 ºC temperatūrai.
2
Trauciņā sajauc riekstu sviestu, medu un kokosriekstu eļļu.
3
Auzu pārslas sajauc ar riekstu un ogu maisījumu, sāli un sakapātu tumšo šokolādi. Visu iemaisa sagatavotajā masā.
4
Cepešpannu izklāj ar cepamo papīru un ieklāj tajā izveidoto masu.
5
Pa virsu liek vēl vienu cepamā papīra loksni, un ar glāzes apakšu masu cieši piespiež, lai tā būtu kompakta.
6
Cep 25 minūtes.
7
Atdzesē līdz istabas temperatūrai un sagriež nelielos gabaliņos.
8
Uzglabā ledusskapī.