Miso zupa – tradicionāla japāņu zupa
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
120 g
šitaki sēnes
70 g
tofu
800 g
dārzeņu buljons
50 g
baby bok choy
20 g
miso pasta
7 g
svaigs ingvers
15 g
sojas mērce
10 g
citronzāle
10 g
lociņi
5 g
sezama sēkliņas
Miso zupa – tradicionāla japāņu zupa
Kopējais
laiks
laiks
40 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
20 min
Gatavošanas
laiks
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
1
Buljonu lej katliņā, pievieno sojas mērci, sarīvētu ingveru un citronzāli, vāra uz vidējas uguns.
2
Kad buljons sācis vārīties, pievieno sasmalcinātas sēnes un baby bok choy lapas, ļaujot visam vārīties vismaz 10 minūtes.
3
Pievieno gabaliņos sagrieztu tofu.
4
Noņem katliņu no uguns, pievieno miso pastu.
5
Pasniedz ar sagrieztiem sīpollociņiem un grauzdētām sezama sēkliņām.