Miso zupa

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

120 g šitaki sēnes
70 g tofu
800 g dārzeņu buljons
50 g baby bok choy
20 g miso pasta
7 g svaigs ingvers
15 g sojas mērce
10 g citronzāle
10 g lociņi
5 g sezama sēkliņas

Miso zupa

Kopējais
laiks
40 min
Sagatavošanās
laiks
20 min
Gatavošanas
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Drukāt
Vegāna
Veģetāra
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
Buljonu lej katliņā, pievieno sojas mērci, sarīvētu ingveru un citronzāli, vāra uz vidējas uguns.
2
Kad buljons sācis vārīties, pievieno sasmalcinātas sēnes un baby bok choy lapas, ļaujot visam vārīties vismaz 10 minūtes.
3
Pievieno gabaliņos sagrieztu tofu.
4
Noņem katliņu no uguns, pievieno miso pastu.
5
Pasniedz ar sagrieztiem sīpollociņiem un grauzdētām sezama sēkliņām.