Melones, piparmētru un kokosriekstu saldējums
Sagatavošanās
laiks
10 min
Pagatavošana
Pagatavo iepriekšējā dienā. Kokosriekstu pienu ieteicams ielikt ledusskapī pirms lietošanas vismaz uz 12 stundām. Pasniedz trauciņos vai vafeļu konusos.
1
Meloni nomizo, izņem sēkliņas, liek blenderī, pievieno cukuru, kokosriekstu sviestu un piparmētru lapiņas. Visu samaļ viendabīgā masā.
2
Atver kokosriekstu piena bundžas un uzmanīgi noņem krēma daļu, nepiejaucot kokosriekstu ūdeni. Krēmu uzputo ar mikseri.
3
Kokosriekstu krēmam divās daļās pievieno un iecilā melones masu. Pilda formiņās vai vienā lielā formā un liek saldētavā vismaz uz 8 stundām.
4
Pasniedz ar ogām, vafeļu konusiem un piparmētru lapām.