Melleņu un baltās šokolādes kūciņas

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

60 g sviests
125 g cukurs
1 ola
150 g grieķu jogurts
160 g milti
1 tējkarote cepamais pulveris
1 tējkarote vaniļas cukurs
30 g baltā šokolāde
60 g + 60 g dekoram mellenes
1 citrons
250 g krēmsiers Rasa
100 g sviests
100 g pūdercukurs

Melleņu un baltās šokolādes kūciņas

Kopējais
laiks
1 h
Sagatavošanās
laiks
20 min
Gatavošanas
laiks
40 min
Sarežģītības pakāpe
Vidējs
Porcijas
12
Drukāt
Veģetāra
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Sviestam un krēmsieram jābūt istabas temperatūrā, lai izdotos gan kūciņas, gan krēms.
1
Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
2
Sviestu saputo kopā ar cukuru un vaniļas cukuru, pievieno olu un turpina putot. Piesijā daļu miltus ar cepamo pulveri un pievieno pusi no grieķu jogurta – iecilā. Pievieno atlikušos miltus un grieķu jogurtu – iecilā. Pievieno mellenes, balto šokolāde un citrona miziņu. Iecilā. Pilda masu tējas kūciņu formās. Cep 15 – 20 minūtes.
3
Pēc cepšanas, kūciņas atdzesē.
4
Gatavo krēmu. Krēmsieru saputo ar pūdercukuru, pievieno sviestu un citrona miziņu, un turpina putot līdz iegūst viendabīgu masu.
5
Krēmu pilda konditorejas maisiņā un uzspiež uz kūciņām. Tās var pasniegt uzreiz, vai arī ļaut mazliet savilkties, ieliekot tās ledusskapī. Dekorē ar mellenēm.