Kārtaino mīlu atlaidina un sagriež kvadrātveida porciju gabalos.
2
Katram mīklas kvadrātiņam 1 cm attālumā no malām apgriež apkārt, neiegriežot mīklā līdz galam. Viduci sadursta ar dakšu. Liek līdz 200 ºC temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep 10–15 minūtes, kamēr tie ir zeltaini brūni.
3
Bietes nomizo un ar mandolīnu sagriež plānās šķēlītēs. Liek bļodiņā un aplej ar olīveļļu, citronu sulu un miziņām. Pievieno medu, čili un sāli un samaisa. Atstāj uz 30 minūtēm iemarinēties.
4
Pagatavo krēmu, saputojot kopā krēmsieru ar fetas sieru. Noregulē garšu ar sāli un pipariem.
5
Katrai tartei pa vidu kārto krēmu, virsū liek marinētās bietes un dekorē ar rukolu.