Marinētu biešu salāti

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

100 g salātlapas
2-3 dažādās krāsās bietes
100 g pekanrieksti
100 g mīksts kazas siers
1 citrons (miza un sula)
3 ēdamk. olīveļļa
1 tējk. medus
pēc garšas sāls
pēc garšas pipari

Marinētu biešu salāti

Kopējais
laiks
30 min
Sagatavošanās
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
Drukāt
Veģetāra
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
Bietes nomizo un sagriež plānās šķēlītes. Iemarinē, aplejot ar citronu sulu, pievienojot citronu miziņas, olīveļļu, medu, sāli un piparus. Atstāj uz 30 minūtēm garšām savilkties.
2
Apgrauzdē pekanriekstus uz karstas un sausas pannas.
3
Šķīvī kārto salātlapas, biešu šķēles, kazas sieru un riekstus. Visu pārlej ar biešu marinādi un pasniedz.