Marinētu biešu salāti
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
100 g
salātlapas
2-3 dažādās krāsās
bietes
100 g
pekanrieksti
100 g mīksts
kazas siers
1
citrons (miza un sula)
3 ēdamk.
olīveļļa
1 tējk.
medus
pēc garšas
sāls
pēc garšas
pipari
Marinētu biešu salāti
Kopējais
laiks
laiks
30 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
1
Bietes nomizo un sagriež plānās šķēlītes. Iemarinē, aplejot ar citronu sulu, pievienojot citronu miziņas, olīveļļu, medu, sāli un piparus. Atstāj uz 30 minūtēm garšām savilkties.
2
Apgrauzdē pekanriekstus uz karstas un sausas pannas.
3
Šķīvī kārto salātlapas, biešu šķēles, kazas sieru un riekstus. Visu pārlej ar biešu marinādi un pasniedz.