Marinēts laša steiks ar kukurūzu

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

500 g laša steiki
450 g vārītas kukurūzas vālītes
200 g sviests
2 ēdamkarotes medus
70 g citronu sula
1 tējkarote sāls
1 tējkarote pipari
2 tējkarotes paprikas pulveris
¼ tējkarotes čili
¼ tējkarotes kumīns

Marinēts laša steiks ar kukurūzu

Kopējais
laiks
30 min
Sagatavošanās
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Ēdienam var pievienot jebkādus sezonas dārzeņus.
1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 ºC temperatūrai.
2
Nelielā trauciņā izkausē sviestu, ko sajauc ar medu un visām garšvielām.
3
Trīs ceturtdaļas marinādes sajauc ar laša steikiem, kam ļauj marinēties vismaz 1 stundu.
4
Atlikušo marinādi pārlej kukurūzas vālītēm.
5
Uz grilpannas liek laša steikus un kukurūzu, liek krāsnī un cep 10 minūtes, apgriež uz otru pusi un cep vēl 10 minūtes.
6
Pasniedz ar svaigu citronu.