Marinēts laša steiks ar kukurūzu
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
500 g
laša steiki
450 g
vārītas kukurūzas vālītes
200 g
sviests
2 ēdamkarotes
medus
70 g
citronu sula
1 tējkarote
sāls
1 tējkarote
pipari
2 tējkarotes
paprikas pulveris
¼ tējkarotes
čili
¼ tējkarotes
kumīns
Marinēts laša steiks ar kukurūzu
Kopējais
laiks
laiks
30 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
Ēdienam var pievienot jebkādus sezonas dārzeņus.
1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 ºC temperatūrai.
2
Nelielā trauciņā izkausē sviestu, ko sajauc ar medu un visām garšvielām.
3
Trīs ceturtdaļas marinādes sajauc ar laša steikiem, kam ļauj marinēties vismaz 1 stundu.
4
Atlikušo marinādi pārlej kukurūzas vālītēm.
5
Uz grilpannas liek laša steikus un kukurūzu, liek krāsnī un cep 10 minūtes, apgriež uz otru pusi un cep vēl 10 minūtes.
6
Pasniedz ar svaigu citronu.