Mango Panna Cotta

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

225 g kokosriekstu piens (krēms)
170 g mango
30 g kļavu sīrups
20 g želatīns
4 g vaniļas cukurs

Mango Panna Cotta

Kopējais
laiks
35 min
Sagatavošanās
laiks
15 min
Gatavošanas
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Drukāt
Veģetāra
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
Bļodā sajauc kokosriekstu pienu ar vaniļas cukuru un pusi kļavu sīrupa.
2
Pusi želatīna uzbriedina un izkausē ūdens peldē, svarīgi to nepārkarsēt.
3
Izkausēto želatīnu pievieno kokosriekstu piena masai, kārtīgi izmaisa.
4
Salej divos trauciņos un liek ledusskapī atdzesēties un sastingt vismaz uz 1 stundu.
5
Tikmēr sablendē mango, līdz iegūta viendabīga masa, pievieno atlikušo kļavu sīrupu.
6
Uzbriedina atlikušo želatīnu un izkausē ūdens peldē, svarīgi to nepārkarsēt.
7
Izkausēto želatīnu pievieno mango biezenim, kārtīgi izmaisa.
8
No ledusskapja izņem trauciņus ar desertu, tiem pārlej pāri mango biezeni.
9
Liek atpakaļ ledusskapī sastingt uz 3–4 stundām.