Makreles salāti
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
300 g
kūpinātas makreles
300 g
kartupeļi
300 g
marinēti gurķi
80 g
skābais krējums
10 g
sāls
5 g
pipari
20 g
sarkanie sīpoli
30 g
pētersīļi
120 g
liellopu aknu pastēte
Makreles salāti
Kopējais
laiks
laiks
35 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
15 min
Gatavošanas
laiks
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
1
Kartupeļus nomazgā un liek vārīties sālsūdenī ar visu mizu.
2
Kad tie gatavi, nokāš, atdzesē un noņem mizu.
3
Kartupeļus, marinētos gurķus un sīpolus sagriež mazos gabalos.
4
Aknu pastēti uzputo kopā ar skābo krējumu un smalki sagrieztiem pētersīļiem.
5
Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
6
Makreli norīta no asakām un ādas.
7
Uz šķīvja kārto vispirms kartupeļus, tad pastēti, makreli, gurķus un sīpolus.
8
Dekorē ar zaļumiem.