Liellopu gaļu vēlams iemarinēt iepriekšējā vakarā ar 3 ķiploku daiviņām, 3 zariņiem rozmarīna, pipariem, sāli un eļļu, gaļu kārtīgi samīcot, lai garšas atveras un iesūcas gaļā. Sautējums tiek gatavots karstumizturīgā traukā cepeškrāsnī.
1
Cepeškrāsni sakarsē līdz 250 ºC temperatūrai. Karstumizturīgu trauku iesmērē ar eļļu, liek gaļu un četrās daļās sagrieztus sīpoliem. Cep apmēram 30–40 minūtes bez vāka, ik pa laikam apmaisot, lai gaļa mazliet apbrūnē, sīpoli apdeg un paliek mīksti.
2
Kad trauks ir apdedzis un gaļa apcepusies, pielej uzvārītu ūdeni tā, lai apklāj gaļu. Liek atpakaļ cepeškrāsnī ar vāku, samazina karstumu līdz 200 ºC temperatūrai. Ļauj gaļai sutināties 30–40 minūtes.
3
Dārzeņus sagriež lielos gabalos, apslaka ar eļļu, garšvielām, piespiež ķiploku. Liek klāt gaļai secīgi – burkāni, kartupeļi, paprika. Ja nepieciešams, pievieno vēl mazliet ūdens. Liek cepties 30 minūtes.
4
Kad kartupeļi gandrīz gatavi, var pievienot saldo krējumu un rozmarīna zariņu.