Lielais kabaču plācenis ar čili un mango gurķīšiem
Sagatavošanās
laiks
10 min
Pagatavošana
Uz plāceņa var likt dažādus salātus, mērces vai pievienot gaļu.
1
Sarīvē kabačus, apber ar sāli un ļauj atsuloties 5–7 minūtes.
2
Bļodā sajauc mango un marakujas džemu, svaigu čili, sakapātu svaigu koriandru un pusi no sāls.
3
Iemaisa sagrieztus gurķīšus.
4
Cauri sietam vai dvielī izžmiedz no kabača cik vien daudz mitruma iespējams.
5
Iemaisa olu, miltus, piparus un koriandru.
6
Uzkarsē pannā eļļu, ieliek visu masu un piespiež, lai biezums ir vienmērīgs.
7
Cep 5 minūtes, līdz plācenis ir zeltains, ar šķīvja palīdzību apgriež otrādi un cep vēl 5 minūtes.
8
Pasniedz ar grieķu jogurtu un mango un čili gurķīšiem.