Lielais kabaču plācenis ar čili un mango gurķīšiem

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

600 g kabači
1 gab. olas WELL DONE
50 g milti
150 g gurķi
50 g mango un marakujas džems
10 g čili
3 g koriandrs
100 g grieķu jogurts
2 g koriandra pulveris
1 g malti pipari WELL DONE
6 g sāls
50 g olīveļļa cepšanai

Lielais kabaču plācenis ar čili un mango gurķīšiem

Kopējais
laiks
20 min
Sagatavošanās
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
10 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Drukāt
Veģetāra
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Uz plāceņa var likt dažādus salātus, mērces vai pievienot gaļu.
1
Sarīvē kabačus, apber ar sāli un ļauj atsuloties 5–7 minūtes.
2
Bļodā sajauc mango un marakujas džemu, svaigu čili, sakapātu svaigu koriandru un pusi no sāls.
3
Iemaisa sagrieztus gurķīšus.
4
Cauri sietam vai dvielī izžmiedz no kabača cik vien daudz mitruma iespējams.
5
Iemaisa olu, miltus, piparus un koriandru.
6
Uzkarsē pannā eļļu, ieliek visu masu un piespiež, lai biezums ir vienmērīgs.
7
Cep 5 minūtes, līdz plācenis ir zeltains, ar šķīvja palīdzību apgriež otrādi un cep vēl 5 minūtes.
8
Pasniedz ar grieķu jogurtu un mango un čili gurķīšiem.