Lēcu dāls
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
60 g
paprikas
60 g
tomāti
60 g
burkāni
100 g
dzeltenās lēcas
15 g
ķiploki
½ tējkarotes
kurkuma
½ tējkarotes
koriandrs
400 g
kokosriekstu piens
1 tējkarote
sāls
½ pāksts
svaigs sarkanais čili pipars
2 ēdamkarotes
kokosriekstu eļļa
Lēcu dāls
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
Dālu iespējams pagatavot no dažādiem dārzeņiem, beigās pievienojot spinātus vai kale kāposta lapas.
1
Pannā izkausē kokosriekstu eļļu, pievieno burkānus un papriku, apcep 2 minūtes.
2
Pievieno sīki sakapātus ķiplokus un čili, cep vēl 1 minūti.
3
Pievieno tomātus un lēcas, maisot apcep 1 minūti.
4
Pievieno visas garšvielas, izmaisa un pielej kokosriekstu pienu.
5
Sautē uz lēnas uguns 20 minūtes, ik pa brīdim apmaisot.
6
Pārbauda lēcu gatavību, pēc vēlēšanas var pasautēt vēl 10 minūtes.