Lazanjas rullīši ar spinātiem

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

115 g smalcināti tomāti savā sulā
2 daiviņas ķiploki
10 g baziliks
1 ēdamkarote olīveļļa
3 g cukurs
4 gab. lazanjas plāksnes
125 g spināti
175 g rikotas siers
30 g Parmas siers
½ gab. ola
3 g sāls
45 g mocarellas siers
3 g oregano

Lazanjas rullīši ar spinātiem

Kopējais
laiks
1 h
Sagatavošanās
laiks
20 min
Gatavošanas
laiks
40 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Drukāt
Veģetāra
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
Sakarsē pannu ar eļļu, un liek tajā tomātus savā sulā. Pievieno sāli un cukuru, ļauj mērcei paburbuļot, pievieno ķiploku daiviņu un baziliku. Ņem nost no uguns. Pannā ielej eļļu, pievieno ķiploka daiviņu, viegli apcep spinātus, atdzesē.
2
Cepeškrāsni sakarsē līdz 180 ºC temperatūrai. Pagatavo lazanjas plāksnes pēc norādījumiem uz iepakojuma, nosusina tās.
3
Sajauc atdzesētos spinātus ar rikotas un Parmas sieru, pievieno olu, sāli un piparus.
4
Ņem cepamo trauku, tā apakšā liek 200 g tomātu mērces.
5
Uz galda izklāj cepamo papīru. Liek uz tā lazanjas plāksnes, kam jābūt sausām.
6
Uz katras lazanjas plāksnes liek apmēram 2 tējkarotes pildījuma. Uzmanīgi aizrullē tās un liek cepamajā traukā ar savienojuma vietu uz leju.
7
Katram lazanjas rullītim pārlej tomātu mērci un pārkaisa ar mocarellas sieru.
8
Cep 20–30 minūtes.