Laša fileja ar graudaugiem un ceptiem dārzeņiem
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
90 g
graudaugu maisījums
½
dārzeņu buljona kubiņš
100 g
dzeltenās paprikas
400 g
Atlantijas laša filejas
150 g
cukīni
10 g
ķiploki
120 g
ķiršu tomāti WELL DONE
2 tējkarotes
saulē kaltēti tomāti
5 g
pētersīļi
½
citrons
Laša fileja ar graudaugiem un ceptiem dārzeņiem
Kopējais
laiks
laiks
40 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
laiks
30 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
Graudaugu maisīju varat izvēlēties pēc sirds patikas. Receptē ir Gudrie Graudi ar pērļu grūbām, lēcām un kvinoju.
1
Cepeškrāsni sakarsē līdz 220 ºC temperatūrai.
2
Pagatavo graudaugus pēc norādījumiem uz iepakojuma, pievienojot buljona kubiņu.
3
Papriku sagriež strēmelēs, cukīni sagriež 1 cm lielos kubiņos, ķiršu tomātiņus pārgriež uz pusēm.
4
Cepamo pannu izklāj ar cepamo papīru, vienā pusē liek laša filejas gabalus, otrā – dārzeņus.
5
Dārzeņus apslaka ar 1 ēdamkaroti eļļas, pārkaisa ar sāli, maltiem melnajiem pipariem un saspiestiem ķiplokiem.
6
Liek cepeškrāsnī uz 10–12 minūtēm, līdz lasis ir izcepies.
7
Graudaugus samaisa kopā ar smalcinātiem saulē kaltētiem tomātiem.
8
Šķīvī liek cukīni, papriku, tomātus, pārber ar graudaugiem, pa visu kārto laša filejas.
9
Pārber ar pētersīļiem, pievieno citrona šķēlīti.