Lapu salāti ar rostbifu un sparģeļiem
Kopējais
laiks
1 h 10 min
Sagatavošanās
laiks
30 min
Pagatavošana
1
Liellopu steiku apber ar sāli un apsmērē ar eļļu.
2
Uz sakarsētas pannas apcep to no abām pusēm, pievieno sviestu un timiānu.
3
Atpūtina un sagriež strēmelēs.
4
Salātlapas nomazgā un sagriež mazākos gabalos.
5
Crème fraîche sajauc kopā ar smalki sagrieztiem lokiem. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
6
Sparģeļus nomazgā un nomizo. Uz sakarsētas pannas tos cep, līdz sparģeļi ir zeltaini brūni. Pievieno sāli pēc garšas.
7
Uz šķīvja kārto salātus, sparģeļus, liellopu steiku un krējumu kopā ar lokiem.
8
Pasniedz ar mikrozaļumiem.