Lapu salāti ar rostbifu un sparģeļiem

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

150 g romiešu salāti
250 g sparģeļi
400 g liellopu gaļas steiks
200 g Crème fraîche
20 g lociņi
10 g sāls
10 g melnie pipari
10 g timiāns
30 g sviests
20 g mikrosalāti
20 g olīveļļa cepšanai

Lapu salāti ar rostbifu un sparģeļiem

Kopējais
laiks
1 h 10 min
Sagatavošanās
laiks
30 min
Gatavošanas
laiks
40 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
Liellopu steiku apber ar sāli un apsmērē ar eļļu.
2
Uz sakarsētas pannas apcep to no abām pusēm, pievieno sviestu un timiānu.
3
Atpūtina un sagriež strēmelēs.
4
Salātlapas nomazgā un sagriež mazākos gabalos.
5
Crème fraîche sajauc kopā ar smalki sagrieztiem lokiem. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
6
Sparģeļus nomazgā un nomizo. Uz sakarsētas pannas tos cep, līdz sparģeļi ir zeltaini brūni. Pievieno sāli pēc garšas.
7
Uz šķīvja kārto salātus, sparģeļus, liellopu steiku un krējumu kopā ar lokiem.
8
Pasniedz ar mikrozaļumiem.