Lapu salāti ar rostbifu un sparģeļiem
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
150 g
romiešu salāti
250 g
sparģeļi
400 g
liellopu gaļas steiks
200 g
Crème fraîche
20 g
lociņi
10 g
sāls
10 g
melnie pipari
10 g
timiāns
30 g
sviests
20 g
mikrosalāti
20 g
olīveļļa cepšanai
Lapu salāti ar rostbifu un sparģeļiem
Kopējais
laiks
laiks
1 h 10 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
30 min
Gatavošanas
laiks
laiks
40 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
1
Liellopu steiku apber ar sāli un apsmērē ar eļļu.
2
Uz sakarsētas pannas apcep to no abām pusēm, pievieno sviestu un timiānu.
3
Atpūtina un sagriež strēmelēs.
4
Salātlapas nomazgā un sagriež mazākos gabalos.
5
Crème fraîche sajauc kopā ar smalki sagrieztiem lokiem. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
6
Sparģeļus nomazgā un nomizo. Uz sakarsētas pannas tos cep, līdz sparģeļi ir zeltaini brūni. Pievieno sāli pēc garšas.
7
Uz šķīvja kārto salātus, sparģeļus, liellopu steiku un krējumu kopā ar lokiem.
8
Pasniedz ar mikrozaļumiem.