Kuskusa salāti ar garšaugiem un fetas sieru
Sagatavošanās
laiks
30 min
Pagatavošana
Šie būs lieliski un sātīgi salāti kā svētku galda, tā steidzīgākai ikdienas maltītei. Šie salāti būs ērti paņemami piknikā svaigā gaisā vai arī veselīgām pusdienām darbā. Kuskusu var aizvietot ar pērļu grūbām, kvinoju vai bulguru – arī garšos brīnišķīģi!
1
Bļodā liek kuskusu, pieliek nedaudz sāls, pārlej ar verdošu ūdeni. Atstāj uzbriest 10 minūtes. Pēc tam ar dakšu izmaisa.
2
Dārzeņus un garšaugus sagriež mazos gabalos. Pievieno olīveļļu, etiķi, sāli un cukuru. Kārtīgi izmaisa.
3
Uz šķīvja kārto kuskusu, tad dārzeņus un fetas sieru.