Kuskusa salāti ar garšaugiem un fetas sieru

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

200 g kuskuss
150 g ūdens
200 g gurķi
100 g tomāti
100 g redīsi
150 g fetas siers
15 g dilles
15 g koriandrs
15 g lociņi
70 g Extra virgin olīveļļa
20 g ābolu etiķis
3 g sāls
2 g cukurs

Kuskusa salāti ar garšaugiem un fetas sieru

Kopējais
laiks
1 h
Sagatavošanās
laiks
30 min
Gatavošanas
laiks
30 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Drukāt
Veģetāra
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Šie būs lieliski un sātīgi salāti kā svētku galda, tā steidzīgākai ikdienas maltītei. Šie salāti būs ērti paņemami piknikā svaigā gaisā vai arī veselīgām pusdienām darbā. Kuskusu var aizvietot ar pērļu grūbām, kvinoju vai bulguru – arī garšos brīnišķīģi!
1
Bļodā liek kuskusu, pieliek nedaudz sāls, pārlej ar verdošu ūdeni. Atstāj uzbriest 10 minūtes. Pēc tam ar dakšu izmaisa.
2
Dārzeņus un garšaugus sagriež mazos gabalos. Pievieno olīveļļu, etiķi, sāli un cukuru. Kārtīgi izmaisa.
3
Uz šķīvja kārto kuskusu, tad dārzeņus un fetas sieru.