Kūpinātas vistas un sēņu buljonzupa
Sagatavošanās
laiks
30 min
Gatavošanas
laiks
1 h 30 min
Pagatavošana
1
Vistas gaļu notīra no kauliem. Kaulus liek katlā ar ūdeni, un 1 stundu vāra buljonu.
2
Dārzeņus nomazgā un sagriež mazākos gabalos.
3
Katlā sakarsē eļļu kopā ar sviestu. Liek cepties sīpolus kopā ar timiānu. Kad sīpoli kļūst caurspīdīgi, pievieno sēnes un viegli apcep. Lej klāt buljonu.
4
Pievieno kartupeļus un vistas gaļu. Vāra 20 minūtes uz mazas uguns. Pievieno kausēto sieru, sāli un piparus pēc garšas, pavāra vēl 5 līdz 10 minūtes.
5
Atstāj mazliet ievilkties un atdzist.