Kūpinātas vistas un sēņu buljonzupa
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
450 g
kūpinātu vistu stilbi
1,5 l
ūdens
125 g
šampinjoni
250 g
kartupeļi
3
timiāna zariņi
100 g
sīpoli
10 g
sāls
10 g
pipari
8 g
ķiploki
35 g
sviests
75 g
kausētais siers ar sēnēm
20 g
olīveļļa cepšanai
Kūpinātas vistas un sēņu buljonzupa
Kopējais
laiks
laiks
2 h
Sagatavošanās
laiks
laiks
30 min
Gatavošanas
laiks
laiks
1 h 30 min
Sarežģītības pakāpe
Vidējs
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
1
Vistas gaļu notīra no kauliem. Kaulus liek katlā ar ūdeni, un 1 stundu vāra buljonu.
2
Dārzeņus nomazgā un sagriež mazākos gabalos.
3
Katlā sakarsē eļļu kopā ar sviestu. Liek cepties sīpolus kopā ar timiānu. Kad sīpoli kļūst caurspīdīgi, pievieno sēnes un viegli apcep. Lej klāt buljonu.
4
Pievieno kartupeļus un vistas gaļu. Vāra 20 minūtes uz mazas uguns. Pievieno kausēto sieru, sāli un piparus pēc garšas, pavāra vēl 5 līdz 10 minūtes.
5
Atstāj mazliet ievilkties un atdzist.