Kung-pao ziedkāposti ar zemesriekstiem
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
400 g
ziedkāposti
100 g
paprikas
80 g
sīpoli
10 g
svaigs ingvers
20 g
ķiploki
150 g
gaišā sojas mērce
20 g
medus
2 g
čili pulveris
50 g
lociņi
50 g
grauzdēti zemesrieksti
1 g
svaigi malti melnie pipari
3 g
sāls
100 g
kukurūzas ciete
50 g
ūdens
100 g
eļļa cepšanai
Kung-pao ziedkāposti ar zemesriekstiem
Kopējais
laiks
laiks
15 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
5 min
Gatavošanas
laiks
laiks
10 min
Sarežģītības pakāpe
Vidējs
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
Šo ēdienu var pasniegt ar rīsiem, kvinoju vai nūdelēm.
1
Bļodā sajauc sojas mērci, sarīvētu ingveru, sarīvētus ķiplokus, medu un čili pulveri.
2
Citā traukā sajauc kukurūzas cieti, sāli, piparus un ūdeni.
3
Ziedkāpostu sagriež pa ziedkopām, ko izviļā kukurūzas cietes maisījumā.
4
Vokpannā uzkarsē eļļu.
5
Liek iekšā ziedkāposta gabaliņus un cep 5 minūtes vai līdz tie ir zeltaini brūni.
6
Izņem no pannas un noliek malā.
7
Pannā liek paprikas, sīpolus un rupji sagrieztus lociņus.
8
Apcep 2 minūtes.
9
Liek atpakaļ ziedkāpostus.
10
Pieber zemesriekstus un uzlej mērci.
11
Cep 3–5 minūtes.
12
Pasniedz ar rīsiem, kvinoju vai nūdelēm.