Krēmīgs vegāniskais risoto ar sēnēm
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
150 g
enoki sēnes
150 g
brūnie šampinjoni
100 g
risoto rīsi
200 g
margarīns
200 g
sojas gatavošanas krēms
50 g
brendijs
600 g
ūdens
1 gab.
dārzeņu buljona kubiņi
1 tējkarote
sāls
1 tējkarote
malti pipari WELL DONE
Krēmīgs vegāniskais risoto ar sēnēm
Kopējais
laiks
laiks
55 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
5 min
Gatavošanas
laiks
laiks
50 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
Iespējams sēnes aizstāt ar citiem sezonas dārzeņiem. Risoto var pievienot arī dārzeņu vai vistas buljonu, kā arī sieru.
1
Katliņā izkausē pusi margarīna, pievieno sagrieztas sēnes. Maisot cep 5–7 minūtes, līdz sēnes ir brūnas.
2
Pievieno risoto rīsus un apgrauzdē 2 minūtes. Pievieno brendiju, un maisot ļauj tam izgarot minūtes laikā.
3
Karstajā ūdenī iemaisa garšvielas un buljona kubiņu. Visas gatavošanas laikā ūdeni pamazām pievieno katliņam, un masu nemitīgi maisa. Šādi turpina 30 minūtes.
4
Uz beigām pievieno sojas krēmu un atlikušo margarīnu, maisot gatavo vēl 10 minūtes.
5
Pasniedz kopā ar glāzi sarkanvīna.