Krēmīga pilngraudu pasta ar dārzeņiem

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

170 g spageti makaroni
100 g sēnes
80 g burkāni
130 g sīpols
1 - 2 ēdamkarotes sojas mērce
1 daiviņa ķiploki
60 g krēmsiers Rasa
100 g saldais krējums
200 g ūdens
4 g sāls
3 g pipari
3 g čili
20 g rukola
100 g ķiršu tomāti WELL DONE
50 g cietais siers
2 ēdamkarotes eļļa

Krēmīga pilngraudu pasta ar dārzeņiem

Kopējais
laiks
20 min
Sagatavošanās
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
10 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Drukāt
Veģetāra
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Pasta vienmēr ir laba un ātra ideja pusdienām vai vakariņām. Un lai pastu padarītu vēl sātīgāku, visēdāju variantā varam pievienot vistas gaļu, kuru iepriekš sagriežam mazākos gabaliņos, pievieno ķiploku, sāli, piparus un mazliet eļļas, atstāj uz 30 minūtēm iemarinēties istabas temperatūrā.
1
Pagatavo spageti makaronus atbilstoši norādījumiem uz iepakojuma. Atliek makaronu ūdeni mērcei.
2
Nomizo burkānus un sarīvē uz rupjas rīves, sagriež sēnes šķēlītēs, nomizo ķiploka daiviņu un saspiež, sasmalcina sīpolu.
3
Pannā karsē eļļu, liek cepties sēnes, kad liekais šķidrums no sēnēm ir izgarojis, pievieno burkānus un sīpolu. Cep zeltaini brūnu.
4
Pievieno nedaudz ūdeni no makaroniem, pievieno krēmsieru un iemaisa, pievieno saldo krējumu, sāli, piparus, sojas mērci un ķiploku. Ļauj visam paburbuļot vienu minūti.
5
Makaronus pavisam nedaudz apslaka ar eļļu, lai tie nebūtu salipuši un liek atpakaļ katlā, pievieno dārzeņu mērci un iecilā makaronus tajā.
6
Pasniedz ar ķiršu tomātiem, kuri sagriezti un pusēm, rukolas lapiņām, un svaigi rīvētu sieru.