Krēmīgā pasta ar zaļajiem zirnīšiem, garnelēm un Parmas sieru
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
200 g
pasta
200 g
garneles (saldētas, vārītas, tīrītas, bez galvas)
100 g
zaļie zirnīši (saldēti)
150 g
saldais krējums
80 g
sviests
40 g
krēmsiers
2
ķiploka daiviņas
40 g
olīveļļa
5 g
sāls
5 g
pipari
½
laims
40 g
Parmas siers
1 gab.
čili pipari
Krēmīgā pasta ar zaļajiem zirnīšiem, garnelēm un Parmas sieru
Kopējais
laiks
laiks
40 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
20 min
Gatavošanas
laiks
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
1
Atsevišķās bļodās aukstā ūdeni atlaidina garneles un zaļos zirnīšus.
2
Pannā sakarsē eļļu kopā ar sviestu. Liek cepties smalki sagrieztus ķiplokus un čili. Nedaudz apcep un pievieno garneles. Kad garneles ir zeltaini brūnas, pievieno saldo krējumu.
3
Ļauj 5 minūtes pavārīties uz mazas uguns. Pievieno ⅔ Parmas sieru, krēmsieru, zaļos zirnīšus, sāli un piparus pēc garšas. Pavāra 3 minūtes un noņem no uguns.
4
Sālsūdenī novāra pastu 8 minūtes, nokāš un pievieno krējuma mērcei. Izmaisa un pasniedz ar atlikušo sieru.