Krēmīgā pasta ar zaļajiem zirnīšiem, garnelēm un Parmas sieru
Sagatavošanās
laiks
20 min
Pagatavošana
1
Atsevišķās bļodās aukstā ūdeni atlaidina garneles un zaļos zirnīšus.
2
Pannā sakarsē eļļu kopā ar sviestu. Liek cepties smalki sagrieztus ķiplokus un čili. Nedaudz apcep un pievieno garneles. Kad garneles ir zeltaini brūnas, pievieno saldo krējumu.
3
Ļauj 5 minūtes pavārīties uz mazas uguns. Pievieno ⅔ Parmas sieru, krēmsieru, zaļos zirnīšus, sāli un piparus pēc garšas. Pavāra 3 minūtes un noņem no uguns.
4
Sālsūdenī novāra pastu 8 minūtes, nokāš un pievieno krējuma mērcei. Izmaisa un pasniedz ar atlikušo sieru.