Krēmīgā pasta ar zaļajiem zirnīšiem, garnelēm un Parmas sieru

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

200 g pasta
200 g garneles (saldētas, vārītas, tīrītas, bez galvas)
100 g zaļie zirnīši (saldēti)
150 g saldais krējums
80 g sviests
40 g krēmsiers
2 ķiploka daiviņas
40 g olīveļļa
5 g sāls
5 g pipari
½ laims
40 g Parmas siers
1 gab. čili pipari

Krēmīgā pasta ar zaļajiem zirnīšiem, garnelēm un Parmas sieru

Kopējais
laiks
40 min
Sagatavošanās
laiks
20 min
Gatavošanas
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Drukāt
Veģetāra
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
Atsevišķās bļodās aukstā ūdeni atlaidina garneles un zaļos zirnīšus.
2
Pannā sakarsē eļļu kopā ar sviestu. Liek cepties smalki sagrieztus ķiplokus un čili. Nedaudz apcep un pievieno garneles. Kad garneles ir zeltaini brūnas, pievieno saldo krējumu.
3
Ļauj 5 minūtes pavārīties uz mazas uguns. Pievieno ⅔ Parmas sieru, krēmsieru, zaļos zirnīšus, sāli un piparus pēc garšas. Pavāra 3 minūtes un noņem no uguns.
4
Sālsūdenī novāra pastu 8 minūtes, nokāš un pievieno krējuma mērcei. Izmaisa un pasniedz ar atlikušo sieru.