Kraukšķīgie thai salāti ar vistu
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
Ingvera mērcei
3 ēdamkarotes
rīsu etiķis
2 ēdamkarotes
sojas mērce
3 ēdamkarotes
sezama sēklu eļļa
1 ēdamkarote
medus
3 ēdamkarotes
olīveļļa
2
ķiploku daiviņas
20 g
svaigs ingvers
300 g
Ķīnas kāposti
200 g
vistas filejas
150 g
burkāni
80 g
sarkanās paprikas
30 g
grauzdēti zemesrieksti
15 g
koriandrs
10 g
lociņi
3 g
sāls
3 g
melnie pipari
4 g
kūpinātas paprikas pulveris
4 g
ķiploku pulveris
Kraukšķīgie thai salāti ar vistu
Kopējais
laiks
laiks
25 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
15 min
Gatavošanas
laiks
laiks
10 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
1
Vistu sagriežu strēmelēs, apber ar sāli, pipariem, kūpinātu papriku un ķiploku pulveri un liek uz sakarsētas pannas cepties, līdz vista izcepusies zeltaini brūna.
2
Tikmēr pagatavo mērci.
3
Notīra ingveru un ķiplokus, ko sarīvē uz smalkās rīves.
4
Visas mērces sastāvdaļas liek nelielā burciņā ar noslēgtu vāku un labi sakrata, līdz izveidojusies viendabīga masa.
5
Burkānus, Ķīnas kāpostus un paprikas sagriež smalkās strēmelītēs.
6
Visas sastāvdaļas izkārto uz šķīvja, pārlej pāri ingvera mērci un dekorē ar sasmalcinātiem zemesriekstiem.