Kraukšķīgie thai salāti ar vistu

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

Ingvera mērcei
3 ēdamkarotes rīsu etiķis
2 ēdamkarotes sojas mērce
3 ēdamkarotes sezama sēklu eļļa
1 ēdamkarote medus
3 ēdamkarotes olīveļļa
2 ķiploku daiviņas
20 g svaigs ingvers
300 g Ķīnas kāposti
200 g vistas filejas
150 g burkāni
80 g sarkanās paprikas
30 g grauzdēti zemesrieksti
15 g koriandrs
10 g lociņi
3 g sāls
3 g melnie pipari
4 g kūpinātas paprikas pulveris
4 g ķiploku pulveris

Kraukšķīgie thai salāti ar vistu

Kopējais
laiks
25 min
Sagatavošanās
laiks
15 min
Gatavošanas
laiks
10 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
Vistu sagriežu strēmelēs, apber ar sāli, pipariem, kūpinātu papriku un ķiploku pulveri un liek uz sakarsētas pannas cepties, līdz vista izcepusies zeltaini brūna.
2
Tikmēr pagatavo mērci.
3
Notīra ingveru un ķiplokus, ko sarīvē uz smalkās rīves.
4
Visas mērces sastāvdaļas liek nelielā burciņā ar noslēgtu vāku un labi sakrata, līdz izveidojusies viendabīga masa.
5
Burkānus, Ķīnas kāpostus un paprikas sagriež smalkās strēmelītēs.
6
Visas sastāvdaļas izkārto uz šķīvja, pārlej pāri ingvera mērci un dekorē ar sasmalcinātiem zemesriekstiem.