Kraukšķīgi panētas vistas, avokado un svaigu dārzeņu salāti
Sagatavošanās
laiks
10 min
Pagatavošana
Šajos salātos var pievienot sezonas dārzeņus, kādu sieru vai pat apceptu bekonu.
1
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 ºC temperatūrai.
2
Virtuves kombainā samaļ krekerus, līdz veidojas smalkas drupačas.
3
Bļodiņā sajauc miltus ar pipariem, paprikas un ķiploku pulveri.
4
Katru mazo filejas gabalu apviļā šajā miltu maisījumā, tad sakultā olā un visbeidzot krekeru drupačās. Kārto uz cepešpannas un liek krāsnī. Cep 15 minūtes no katras puses vai līdz paliek zeltaini brūnas.
5
Tikmēr bļodiņā sajauc kefīru, sinepes, medu, citronu sulu un Extra virgin olīveļļu.
6
Lielā traukā kārto ledus salātus, avokado kubiņus, zemenes un panēto vistu. Pāri visam pārlej mērci.