Kraukšķīgās vistas filejas un dārzeņu iesmiņi

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

250 g vistas filejas
100 g ziedkāposti
75 g šampinjoni
75 g sparģeļi
75 g krāsainas paprikas
7 g sviests
10 g eļļa
5 g ķiploki
2 g sāls
2 g čili
25 g garšvielu maisījuma panēšanai

Kraukšķīgās vistas filejas un dārzeņu iesmiņi

Kopējais
laiks
40 min
Sagatavošanās
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
30 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Kā piedevu šim ēdienam var pagatavot mērci. Piemēram, skābā krējuma ar dillēm un ķiplokiem. Lai pagatavotu šo ēdienu, būs nepieciešami bambusa iesmiņi.
1
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 220 ºC temperatūrai. Cepamo pannu izklāj ar cepamo papīru.
2
Vistas filejas nosusina ar papīra dvieli un sagriež 2 x 2 cm lielos gabaliņos, liek bļodā un apviļā garšvielu maisījumā.
3
Sagriež dārzeņus. Sparģeļus sagriež apmēram 5 cm garus, papriku sagriež 2 x 2 cm lielos kubiņos, ziedkāpostus sadala pa mazākām ziedkopām. Sēnēm noslauka netīrumus. Visus dārzeņus liek bļodā.
4
Mazākā bļodiņā sajauc eļļu ar sasmalcinātiem ķiplokiem, sāli, čili un izkausētu sviestu. Visas sastāvdaļas samaisa kopā. Marinādi pārlej pāri sagrieztajiem dārzeņiem un kārtīgi apmaisa, lai garšvielas tiek visiem.
5
Uz bambusa iesmiņiem liek dārzeņus, miksējot tos kopā ar panēto vistas fileju.
6
Liek cepties uz 15–20 minūtēm.