Kraukšķīgā cūkgaļa ar nektarīnu salsu
Sagatavošanās
laiks
10 min
Pagatavošana
Fileju ieteicams iemarinēt pāris stundas pirms gatavošanas, lai garšvielas savelkas.
1
Cūkgaļas fileju liek bļodā, pievieno visas marinādes sastāvdaļas, ķiploka daiviņas saspiež.
2
Garšvielas kārtīgi iemasē gaļā.
3
Cepeškrāsni sakarsē līdz 180 ºC temperatūrai.
4
Nektarīniem izņem kauliņu un sagriež tos mazos kubiņos, apslaka ar citronu sulu un medu, samaisa un noliek malā.
5
Sakarsē pannu ar pilienu eļļas uz vidēji augstas liesmas, liek cepties fileju.
6
Cep no visām pusēm apmēram 1 minūti, lai būtu smuka, kraukšķīga garoziņa.
7
Kad apceptas visas puses, liek cepeškrāsnī uz 17–20 minūtēm, lai izsilst.
8
Pēc cepšanas apsedz ar foliju un atdzesē 5 minūtes pirms sagriešanas.
9
Liek šķīvī salātu lapas, tām pa virsu kārto filejas šķēlītes un liek nektarīnu salsu.