Krāsnī cepts kamambērs

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

250 g kamambēra siera
2-3 rozmarīna zariņi
1-2 ēdamkarotes medus
60 g lobītu pistāciju

Krāsnī cepts kamambērs

Kopējais
laiks
30 min
Sagatavošanās
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
4
Drukāt
Veģetāra
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Laiskam, nesteidzīgam vakaram, mirkļa baudīšanai. Viegli un ātri pagatavojams.
1
Sakarsē krāsni līdz 200 ºC temperatūrai. Liek kamambēra sieru karstumizturīgā traukā. Siera augšpusē isprauž rozmarīna zariņus, pārber ar pistācijām.
2
Sieru liek cepties 12–15 minūtes, atdzesē 5 minūtes.
3
Pārlej ar medu, un pasniedz ar grauzdiņiem vai svaigu maizīti pēc izvēles.