Krāsnī cepts kamambērs
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
250 g
kamambēra siera
2-3
rozmarīna zariņi
1-2 ēdamkarotes
medus
60 g
lobītu pistāciju
Krāsnī cepts kamambērs
Kopējais
laiks
laiks
30 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
Laiskam, nesteidzīgam vakaram, mirkļa baudīšanai. Viegli un ātri pagatavojams.
1
Sakarsē krāsni līdz 200 ºC temperatūrai. Liek kamambēra sieru karstumizturīgā traukā. Siera augšpusē isprauž rozmarīna zariņus, pārber ar pistācijām.
2
Sieru liek cepties 12–15 minūtes, atdzesē 5 minūtes.
3
Pārlej ar medu, un pasniedz ar grauzdiņiem vai svaigu maizīti pēc izvēles.