Brokoļu biezzupa ar Čedaras siera grauzdiņiem
Sagatavošanās
laiks
5 min
Pagatavošana
Zupai var pievienot bekonu.
1
Sadala brokoļus, sagriež sīpolus, sīki sakapā ķiplokus, sarīvē sieru, sagriež bageti.
2
Uzkarsē krāsni līdz 200 ºC temperatūrai.
3
Uz cepešpannas kārto brokoļus, ķiplokus, koriandra pulveri, sāli un piparus, pārlej ar daļu olīveļļas.
5
Katlā uzkarsē eļļu, apcep sīpolus aptuveni 3–5 minūtes, līdz tie ir zeltaini.
6
Pievieno citronu sulu un krāsnī ceptos brokoļus.
7
Uzlej ūdeni, pievieno buljona kubiņu.
9
Ar rokas blendera palīdzību zupu sablendē un noņem karstuma.
10
Uz cepešpannas kārto sagriezto bageti.
11
Pāri ber Čedaras sieru.
12
Cep 10–15 minūtes, līdz siers ir zeltains un burbuļo.
13
Katru maizīti sagriež mazos siera grauzdiņos.
14
Pasniedz zupu ar grauzdiņiem un pāri kaisītiem lociņiem.