Krāsnī ceptas vistu kājas ar burkāniem
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
600 g
vistu kājas
200 g
burkāni
50 g
medus
150 g
sviests
1 tējk.
sāls
½ tējk.
svaigi malti melnie pipari
⅓ tējk.
paprikas pulveris
⅓ tējk.
ķiploku pulveris
Krāsnī ceptas vistu kājas ar burkāniem
Kopējais
laiks
laiks
50 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
laiks
40 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
Šo ēdienu var pasniegt ar kartupeļiem, rīsiem vai kādiem citiem graudaugiem.
1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 ºC temperatūrai.
2
Uz cepešpannas vai čuguna pannas izkārto burkānus, pa virsu uzliek vistas kājas ar ādas pusi uz augšu.
3
Trauciņā sajauc sviestu ar paprikas pulveri, sāli, medu, pipariem un ķiploku pulveri.
4
Vistu noziež ar divām trešdaļām sviesta masas.
5
Trauku apklāj ar foliju un liek cepties uz 40 minūtēm.
6
Foliju noņem, uzziež pārējo sviestu un cep vēl 20 minūtes.