Krāsnī ceptas ķirbja daiviņas

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

vidēja izmēra ķirbis
100 ml olīveļļa
Sāls un pipari
1,5-2 ēdamkarotes timiāns
1 ēdamkarote čili pārslas
1 ēdamkarote ķiploku pulveris
pasniegšanai grieķu jogurts
pasniegšanai pistācijas
pasniegšanai pētersīļi

Krāsnī ceptas ķirbja daiviņas

Kopējais
laiks
40 min
Sagatavošanās
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
30 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
4
Drukāt
Veģetāra
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem
2
Ķirbi nomizo un sagriež daiviņās
3
Bļodā liek ķirbi, pārlej ar olīveļļu, pievieno sāli un piparus pēc garšas, timiānu, čilli pārslas un ķiploku pulveri
4
Visu samaisa, pārlej ar nedaudz eļļas un liek cepties uz aptuveni 30 minūtēm
5
Pasniedz ar grieķu jorgurtu, sakapātām pistācijām un pētersīļiem