Krāsnī ceptas ķirbja daiviņas
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
vidēja izmēra
ķirbis
100 ml
olīveļļa
Sāls un pipari
1,5-2 ēdamkarotes
timiāns
1 ēdamkarote
čili pārslas
1 ēdamkarote
ķiploku pulveris
pasniegšanai
grieķu jogurts
pasniegšanai
pistācijas
pasniegšanai
pētersīļi
Krāsnī ceptas ķirbja daiviņas
Kopējais
laiks
laiks
40 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
laiks
30 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem
2
Ķirbi nomizo un sagriež daiviņās
3
Bļodā liek ķirbi, pārlej ar olīveļļu, pievieno sāli un piparus pēc garšas, timiānu, čilli pārslas un ķiploku pulveri
4
Visu samaisa, pārlej ar nedaudz eļļas un liek cepties uz aptuveni 30 minūtēm
5
Pasniedz ar grieķu jorgurtu, sakapātām pistācijām un pētersīļiem