Krāsnī cepta zivs ar dārzeņiem
Sagatavošanās
laiks
10 min
Pagatavošana
Šādu zivi var pasniegt ar kartupeļiem, rīsiem vai salātiem. Saldētos dārzeņus var aizstāt ar citiem pēc savas gaumes.
1
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 ºC temperatūrai.
2
Zivij pārgriež vēderu un iztīra iekšas, pēc tam noskalo zem vēsa ūdens, lai iekšā nepaliktu orgānu pārpalikumi.
3
Uz cepešpannas izber saldētos dārzeņus, ko apslaka ar pusi eļļas.
4
Uz dārzeņiem virsū liek zivi, tās iekšu izberž ar pusi visu garšvielu, pārējo pārber pāri visam.
5
Zivi apslaka ar eļļu, uz tās un iekšā liek sagrieztas citrona ripiņas.
7
Pasniedz ar citrona daiviņām un piedevām pēc izvēles.