Krāsnī cepta menca ar Parmas siera garoziņu un brokoļiem
Sagatavošanās
laiks
5 min
Pagatavošana
Šo ēdienu var pasniegt ar rīsiem, kartupeļiem, tvaicētiem dārzeņiem vai svaigu dārzeņu salātiem.
1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 ºC temperatūrai.
2
Šķīvī sajauc Parmas sieru, paprikas pulveri, sakapātus pētersīļus, trešo daļu sāls un samaisa.
3
Mencas fileju aplej ar 1 ēdamkaroti eļļas un iemasē.
4
Katru filejas gabaliņu apviļā panējumā un liek uz cepešpannas.
5
Blakus kārto pa ziedkopām sadalītus brokoļus.
6
Pārslaka ar atlikušo olīveļļu, pārber ar atlikušo sāli, melnajiem pipariem un ķiploku pulveri.
7
Visu pārkaisa ar pāri palikušo panējuma maisījumu.
9
Pasniedz ar piedevām un citrona daiviņām.