Krāsnī cepta menca ar Parmas siera garoziņu un brokoļiem
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
500 g
mencas fileja
70 g
rīvēts Parmas siers
1 tējkarote
paprikas pulveris
10 g
pētersīļi
2 ēdamkarotes
olīveļļa
1 tējkarote
sāls
200 g
brokoļi
½ tējkarotes
svaigi malti melnie pipari
ķiploku pulveris
citrons
Krāsnī cepta menca ar Parmas siera garoziņu un brokoļiem
Kopējais
laiks
laiks
20 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
5 min
Gatavošanas
laiks
laiks
15 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
Šo ēdienu var pasniegt ar rīsiem, kartupeļiem, tvaicētiem dārzeņiem vai svaigu dārzeņu salātiem.
1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 ºC temperatūrai.
2
Šķīvī sajauc Parmas sieru, paprikas pulveri, sakapātus pētersīļus, trešo daļu sāls un samaisa.
3
Mencas fileju aplej ar 1 ēdamkaroti eļļas un iemasē.
4
Katru filejas gabaliņu apviļā panējumā un liek uz cepešpannas.
5
Blakus kārto pa ziedkopām sadalītus brokoļus.
6
Pārslaka ar atlikušo olīveļļu, pārber ar atlikušo sāli, melnajiem pipariem un ķiploku pulveri.
7
Visu pārkaisa ar pāri palikušo panējuma maisījumu.
8
Cep 10–15 minūtes.
9
Pasniedz ar piedevām un citrona daiviņām.